Suchen Sie Informationen zu Agip Tankstellen? agipstation.de
 
Your business,
our energy.
Enilive oilproducts
Eni is een groot, geïntegreerd energiebedrijf dat wil groeien in het vinden, produceren, transporteren, transformeren en op de markt brengen van olie en gas. Het bedrijf is wereldwijd aanwezig in 71 landen en heeft rond de 33.000 mensen in dienst.

Eni Benelux

Via Eni's filiaal in Nederland (Eni Benelux BV) brengt Eni voornamelijk smeermiddelen en speciale producten op de markt, voor elke toepassing in de autosector, scheepvaart of industrie.

Ons kantoor in Rotterdam vertegenwoordigt Nederland, België, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken en IJsland. Samen met onze distributeurs breidt Eni Benelux zich succesvol uit in Noord-Europa. 

Werken bij Eni

Onderdeel worden van de wereld van Eni betekent werken aan uitdagingen en het tot een succes brengen van verschillende projecten. Werken bij Eni betekent uw kennis vergroten, uitvoeren en vooral vertalen naar activiteiten in elke voorhoede van de sector. U wordt hierbij ondersteund door een voordurend opleidingstraject.

Huidige vacatures

Lees onze vacature- en loopbaanpagina's door om meer te weten te komen over de mogelijkheden en kansen die Eni u voor uw professionele toekomst kan bieden.

Ga voor meer informatie over Werken bij Eni naar: https://www.eni.com/en_IT/careers.page