Votre entreprise,
notre énergie.
Enilive oilproducts
News

Ervaar topprestaties in een nieuw pakket.

14 septembre 2023, 00:00

Ervaar topprestaties in een nieuw pakket.
Eni Benelux breidt haar assortiment uit met twee vetten, namelijk Eni Grease MU EP 1 BX en Eni Grease LCX 2/220 BX om te voldoen aan de smeerbehoeften voor diverse toepassingen in de industrie en van de automobielsector. Deze twee multifunctionele vetten bieden een perfecte balans tussen hoge efficiëntie, topprestaties en gebruiksgemak. Ze zijn verkrijgbaar in praktische en gebruiksvriendelijke patronen van respectievelijk 400 g en 380 g. De patronen hebben een robuust ontwerp dat lekken voorkomt en omvallen verhindert.

Eni Grease MU EP 1 BX  is een met lithium verdikt smeervet op basis van minerale olie. Het bevat antioxidanten, corrosieremmers en EP/AW-additieven, waardoor het bij uitstek geschikt is voor een reeks toepassingen, zoals zwaar belaste glij- en rollagers, kettingen en kabels, evenals in gecentraliseerde smeersystemen voor voertuigen en landbouwmachines.
Het biedt veel voordelen:
  • Goede mechanische stabiliteit dankzij bestendigheid tegen trillingen
  • Hoog draagvermogen
  • Goede bescherming tegen roest en corrosie
  • Hoge bestendigheid tegen oxidatie
Eni Grease LCX 2/220 BX  is een met lithiumcomplex verdikt smeervet op basis van synthetische olie. De samenstelling ervan maakt het geschikt voor zwaarbelaste lagers in  toepassingen met gemiddelde snelheden en andere onderdelen die onder zware omstandigheden werken (hoge en lage temperaturen, natte en corrosieve omgevingen, aanwezigheid van water).
Het biedt veel voordelen:
  • Hoge mate van mechanische stabiliteit, waardoor de prestaties in trillende behuizingen worden verbeterd en de intervallen voor nasmering worden verlengd.
  • Goede weerstand tegen zware belastingen
  • Uitstekende bescherming tegen corrosie
  • Hoge thermische en oxidatiestabiliteit
Ons verkoopteam en onze technisch adviseur helpen u graag bepalen of de Eni MU EP 1 BX en LCX 2/220 BX vetten geschikt zijn voor uw toepassing. Neem contact op via salesbenelux@eni.com of bel +31 (0)10 294 1511.
 

  Back to top